Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@14:28:28 GMT

غذادهی به سگ و گربه باعث رشد موش‌ها می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۵۰۰۵

غذادهی به سگ و گربه باعث رشد موش‌ها می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

«مهدی پیرهادی» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران  در پاسخ به سوالی درباره ورود بخشی از فاضلاب شهرک پردیس به سد ماملو که یکی از منابع تامین آب شرب تهرانی‌ها است، اظهار کرد: طی جلسه هم اندیشی که با حضور فعالان محیط زیست برگزار شد، یکی از دغدغه‌های مطرح شده این موضوع بود و قرار بر این شد که خانم دکتر رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس به همراه تعدادی از دغدغه‌مندان عرصه محیط زیست بازدید میدانی از آن محل داشته باشند و بررسی‌های لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: منتظر نتیجه بررسی‌های ایشان هستیم و با توجه به نتایجی که می‌گیرند می‌تواند زمینه بررسی‌های بیشتر را برای شهرداری تهران ایجاد کند.

پیرهادی در واکنش به اینکه در استان تهران طی روز‌های اخیر دو نفر در اثر هاری جان خود را از دست دادند و افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب در تهران اظهار کرد: این موضوع نه فقط درخصوص سگ‌ها بلکه درباره هر حیوان دیگری که نظم زیست محیطی را به هم بزند، برای زیستگاه یک مخاطره است. حتی اگر در جنگل هم ببینید تعداد حیوانات به طور غیرطبیعی افزایش پیدا کند، از نظر محیط زیستی نظم محیط را به هم می‌زند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در ادامه گفت: ما خودمان نیز گاهی دلسوزی‌هایی می‌کنیم که متاسفانه پیامد‌های ناگواری را برای مردم خواهد داشت. برای مثال غذادهی سگ‌ها و گربه‌ها در پارک‌ها باعث افزایش غذادهی به موش می‌شود. یکی از دلایل ازدیاد موش فراوانی غذا است و از شهروندان خواهش می‌کنم نسبت به این موضوع توجه جدی داشته باشند و آن را رعایت کنند چرا که صدمات شهروندان تهران از این جهت به مخاطره می‌افتد.

او با اشاره به سخت شدن مبارزه با حیوانات شهری به دلیل غذادهی بی‌رویه مردم گفت: مردم غذا‌ها را برای استفاده حیوانات شهری رهاسازی می‌کنند که بخشی از آن نیز نصیب حیوانات دیگری می‌شود که مبارزه با آن‌ها را به شدت سخت می‌کند.

پیرهادی تاکید کرد: این یکی از معضلاتی است و شهروندان باید آن را رعایت کنند. برخی از حامیان حیوانات نیز باید نسبت به این مقوله بررسی مجددی داشته باشند. الان آسیب‌هایی که برخی از شهروندان از این موضوع می‌بینند بسیار جدی است.

او در واکنش به اینکه اداره پارک‌ها با شهرداری تهران است چرا غذادهی به حیوانات در پارک‌ها را ممنوع اعلام نمی‌کند، اظهار کرد: ما در رسانه‌ها اعلام می‌کنیم و از شهروندان تقاضا می‌کنیم این کار را انجام ندهند چرا که باعث به هم خورد توازن چرخه طبیعی حیات حیوانات می‌شود و الان ازدیاد برخی از موجودات زحمات زیادی را برای شرکت‌های شهرسازی ایجاد کرده و هزینه‌های نگهداشت شهر را افزایش می‌دهد.

پیرهادی گفت: چرا که شهرداری مجبور است، برای مبارزه با موش پیمانکار بیشتری استخدام کند، هزینه بیشتری بدهد و بخشی از پیامد‌های آن متوجه افرادی است که غذادهی می‌کنند. هرچند که دلسوزی این افراد قابل تقدیر است، اما در شهر تهران نباید چنین کاری انجام شود، چرا که ساختار را به هم می‌زند.

او درباره ثابت ماندن عدد سگ‌های عقیم شده در تهران به رغم افزایش جمعیت آن‌ها اظهار کرد: یک قسمت از سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران است و الان به شدت حیواناتی از این دست از جمله سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران زیاد شده است و مسئولان محیط زیست و مجموعه‌هایی که در این خصوص وظیفه دارند از جمله شهرداری‌های شهر‌های اقماری باید جدی‌تر به این موضوع ورود کنند چرا که یکی از معضلات جدی شده است که به ویژه مردم حاشیه شهر تهران را درگیر کرده است.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سگ گربه موش محیط زیست شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حیوان‌گزیدگی و ابتلا به هاری
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است