Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، مهدی پیرهادی افزود:طی جلسه هم اندیشی که با حضور فعالان محیط زیست برگزار شد، یکی از دغدغه‌های مطرح شده این موضوع بود. منتظر نتیجه بررسی‌های ایشان هستیم و با توجه به نتایجی که می‌گیرند می‌تواند زمینه بررسی‌های بیشتر را برای شهرداری تهران ایجاد کند.

پیرهادی در واکنش به اینکه در استان تهران طی روزهای اخیر دو نفر در اثر هاری جان خود را از دست دادند و افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب در تهران اظهار کرد: این موضوع نه فقط درخصوص سگ‌ها بلکه درباره هر حیوان دیگری که نظم زیست محیطی را به هم بزند، برای زیستگاه یک مخاطره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر در جنگل هم ببینید تعداد حیوانات به طور غیرطبیعی افزایش پیدا کند، از نظر محیط زیستی نظم محیط را به هم می‌زند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در ادامه گفت: ما خودمان نیز گاهی دلسوزی‌هایی می‌کنیم که متاسفانه پیامدهای ناگواری را برای مردم خواهد داشت. برای مثال غذادهی سگ‌ها و گربه‌ها در پارک‌ها باعث افزایش غذادهی به موش می‌شود. یکی از دلایل ازدیاد موش فراوانی غذا است و از شهروندان خواهش می‌کنم نسبت به این موضوع توجه جدی داشته باشند و آن را رعایت کنند چرا که صدمات شهروندان تهران از این جهت به مخاطره می‌افتد.

او با اشاره به سخت شدن مبارزه با حیوانات شهری به دلیل غذادهی بی‌رویه مردم گفت: مردم غذاها را برای استفاده حیوانات شهری رهاسازی می‌کنند که بخشی از آن نیز نصیب حیوانات دیگری می‌شود که مبارزه با آن‌ها را به شدت سخت می‌کند.

پیرهادی تاکید کرد: این یکی از معضلاتی است و شهروندان باید آن را رعایت کنند. برخی از حامیان حیوانات نیز باید نسبت به این مقوله بررسی مجددی داشته باشند. الان آسیب‌هایی که برخی از شهروندان از این موضوع می‌بینند بسیار جدی است.

او در واکنش به اینکه اداره پارک‌ها با شهرداری تهران است چرا غذادهی به حیوانات در پارک‌ها را ممنوع اعلام نمی‌کند، اظهار کرد: ما در رسانه‌ها اعلام می‌کنیم و از شهروندان تقاضا می‌کنیم این کار را انجام ندهند چرا که باعث به هم خورد توازن چرخه طبیعی حیات حیوانات می‌شود و الان ازدیاد برخی از موجودات زحمات زیادی را برای شرکت‌های شهرسازی ایجاد کرده و هزینه‌های نگهداشت شهر را افزایش می‌دهد.

پیرهادی گفت: چرا که شهرداری مجبور است، برای مبارزه با موش پیمانکار بیشتری استخدام کند، هزینه بیشتری بدهد و بخشی از پیامدهای آن متوجه افرادی است که غذادهی می‌کنند. هرچند که دلسوزی این افراد قابل تقدیر است اما در شهر تهران نباید چنین کاری انجام شود، چرا که ساختار را به هم می‌زند.

او درباره ثابت ماندن عدد سگ‌های عقیم شده در تهران به رغم افزایش جمعیت آن‌ها اظهار کرد: یک قسمت از سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران است و الان به شدت حیواناتی از این دست از جمله سگ‌های بلاصاحب در حاشیه تهران زیاد شده است و مسئولان محیط زیست و مجموعه‌هایی که در این خصوص وظیفه دارند از جمله شهرداری‌های شهرهای اقماری باید جدی‌تر به این موضوع ورود کنند چرا که یکی از معضلات جدی شده است که به ویژه مردم حاشیه شهر تهران را درگیر کرده است.

کد خبر 654628 برچسب‌ها شهرداری آبفا - آب و فاضلاب شورای شهر تهران پایتخت مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری آبفا آب و فاضلاب شورای شهر تهران پایتخت مدیریت شهری محیط زیست شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت

معاون شهردار تهران گفت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا ۳۰ هزار میلیاردی را نیز محقق نماید و این امر نشان دهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکا یک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی نظیر بود.


وی افزود: بی تردید تامین منابع ۱۰۴ همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.


فروزنده با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی اظهار داشت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.


معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال ۹۶ مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است، سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم اقدام ارزشمندی نزدیک ۲۰ همت واریز و برداشت انجام دهیم همچنین بر اساس ماده ۱۳ و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک ها، بدهی‌هایی را که از سال ۸۵، ۸۸، ۹۱ و ۹۲ باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و مردم شهر متضرر می‌شدند؛ بخشی را تسویه و حدود ۵۰ درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.


معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت:همت ما بر این بود که با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویداد‌های فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوبی در بخش عمران داشته باشیم.


وی افزود: در بخش هزینه‌ای ۲۶ هر ماه حقوق را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم، در زمینه سرمایه‌ای نیز نزدیک ۶۴ هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرما یه‌ای پول تزریق کردیم، در بحث مالی نیز نزدیک ۲۰ تا عملیات انجام شد و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.


معاون شهردار تهران ادامه داد: بطور تقریبی ۸۵ در صد منابع جهت کار‌های سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد، و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است، این قدام به درستی نشان دهنده کارآمدی است، کارآمدی یک مجموعه به این معنا است که ضمن تامین منابع لازم بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.


فروزنده گفت: برخی مخالفین برنمی تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی جهت می‌گویند کارآمدی نیست، کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن ها، خرید اتوبوس، برقی سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویداد‌های بزرگ و فرهنگی مانند (اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی ها، ایام ماه مبارک رمضان و...) که مورد تشویق مردم قرار بگیری، این یعنی کار آمدی، کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمتی انجام دهید.

دیگر خبرها

  • تسویه ۲۰ همتی شهرداری تهران با بانک ها از طریق واریز و برداشت
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حیوان‌گزیدگی و ابتلا به هاری
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم